Acura TLX Forum banner
161 - 180 of 495 Posts
Twój samochód wygląda fantastycznie! Uwielbiam czarny grill w czarnych samochodach, a te felgi również ładnie dopełniają samochód.
Dzięki

Ten samochód właśnie wyjechał z warsztatu, świeżo owinięty w czerwień. Czarno-czerwony kontrast naprawdę dobrze pasuje, wiem, że pojawił się w kilku wątkach tutaj. Jeśli przyjrzysz się uważnie, wnętrze felg również jest czerwone.

Attachments

Ten samochód właśnie wyjechał z warsztatu, świeżo owinięty w czerwień... czarno-czerwony kontrast naprawdę dobrze pasuje, wiem, że pojawił się w kilku wątkach tutaj... jeśli przyjrzysz się uważnie, wnętrze felg jest również czerwone...
Czerwony/czarny wygląda niesamowicie. Jak wyglądają słupki drzwi w samochodzie owiniętym w ten sposób? Czy są czerwone?Rozmawiałem z warsztatem, który zainstalował moją przezroczystą folię o samochodzie, który robili, powiedział, że zwykle dostaje około 5 tys. dolarów za zmianę koloru, ale w tym procesie usuwa również wiele części.

Ten samochód właśnie wyjechał z warsztatu, świeżo owinięty na czerwono... czarno-czerwony kontrast naprawdę dobrze pasuje, wiem, że pojawił się w kilku wątkach tutaj... jeśli przyjrzysz się uważnie, wnętrze felg jest również czerwone...
Bardzo ładnie. Ile cię to kosztowało, jeśli nie masz nic przeciwko pytaniu.

A takżę całkowite owinięcie samochodu zmienia kolor duhhh... ale na twoich papierach nadal będzie widniał oryginalny kolor. Jak to więc działa, jeśli zostaniesz zatrzymany lub weźmiesz udział w wypadku? Czy pytają, dlaczego na papierze jest napisane coś innego?

To tak naprawdę nie jest mój samochód, ale to pojazd wystawowy w salonie tutaj, Burrard Acura. Będzie na podłodze w salonie. Mam tam przystanek w przyszłym tygodniu, postaram się zrobić więcej zdjęć.

• Like
Reactions: andre12dbsi
Spędziłem dziś prawie dwie godziny na myciu i woskowaniu tego złego chłopca... założyłem też ramki tablic rejestracyjnych Vossen i deflektory wiatrowe

Attachments

Chciałem tylko pochwalić się małym prezentem otrzymanym od dealera, podczas gdy wysłali mi uchwyt na tablicę rejestracyjną (nie był on dołączony do sprzedaży samochodu), dołączyli ładną, ciepłą czapkę z logo Acura! Jest bardzo gorąca, chyba stworzona na kanadyjskie zimy.
Image
Image

Zdjęcia z sesji zdjęciowej czerwonego Burrard Acura TLX

Attachments

161 - 180 of 495 Posts