Pomyślałem, że świetnie byłoby mieć wątek, w którym właściciele mogą publikować losowe zdjęcia swoich TLX. Wszystko się liczy, o ile ma TLX 
DziękiTwój samochód wygląda fantastycznie! Uwielbiam czarny grill w czarnych samochodach, a te felgi również ładnie dopełniają samochód.
Czerwony/czarny wygląda niesamowicie. Jak wyglądają słupki drzwi w samochodzie owiniętym w ten sposób? Czy są czerwone?Rozmawiałem z warsztatem, który zainstalował moją przezroczystą folię o samochodzie, który robili, powiedział, że zwykle dostaje około 5 tys. dolarów za zmianę koloru, ale w tym procesie usuwa również wiele części.Ten samochód właśnie wyjechał z warsztatu, świeżo owinięty w czerwień... czarno-czerwony kontrast naprawdę dobrze pasuje, wiem, że pojawił się w kilku wątkach tutaj... jeśli przyjrzysz się uważnie, wnętrze felg jest również czerwone...
Bardzo ładnie. Ile cię to kosztowało, jeśli nie masz nic przeciwko pytaniu.Ten samochód właśnie wyjechał z warsztatu, świeżo owinięty na czerwono... czarno-czerwony kontrast naprawdę dobrze pasuje, wiem, że pojawił się w kilku wątkach tutaj... jeśli przyjrzysz się uważnie, wnętrze felg jest również czerwone...
Wygląda niesamowicie, uwielbiam to!Ten samochód właśnie wyjechał z warsztatu, świeżo owinięty w czerwień.. czarno-czerwony kontrast naprawdę dobrze pasuje, wiem, że pojawił się w kilku wątkach tutaj.. jeśli przyjrzysz się uważnie, wnętrze felg również jest czerwone..
Samochód wygląda strasznie znajomo! Bardzo ładny!!Wash and CG V7 over the weekend.
Człowieku, TLX wygląda wspaniale na czerwono!!!..zdjęcia z sesji zdjęciowej czerwonego Burrard Acura TLX
To wygląda niesamowicie. To prawdopodobnie jeden z najładniejszych TLX, jakie widziałem. Dzięki za opublikowanie...zdjęcia z sesji zdjęciowej czerwonego Burrard Acura TLX