Acura TLX Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1
I have a 2016 tlx v6 with 48k miles. recently was driving and went into limp mode..two warnings popped up (check p-aws & vsa). i got the car diagnosed and says yaw rate sensor failure. Cant seem to find the part anywhere!! does anyone know where the module is located?
 

·
Registered
Joined
·
519 Posts
Is your car over 4 years old? If not, it should still be under warranty.
 

·
Super Moderator
Joined
·
984 Posts
Are you the original owner?
 

·
Super Moderator
Joined
·
984 Posts
My quick search only found a Yaw sensor in a 2005/2006 TL/MDX. No such sensor for the TLX
My search
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #7
Have a 2016 Acura tlx v6 with 48k miles. Recently (p-aws and vsa) warning lights popped up. The car is currently in limp mode. I've been to multiple garages and even the dealership for diagnostics and they cant seem to find the issue! Has anyone experienced these problems or know any solutions? warranty has expired so this is all coming out my pocket. Hopefully wont run me too much!
 

·
Super Moderator
Joined
·
781 Posts
My first question would be is if you have done anything to the vehicle. Coil overs? Changed wheels and/or tires? New brakes or rotors? Even a tire rotation? Even a flat tire? Anything like that in the last 6 to 12 months prior to this happening?
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #9
2016 acura tlx with 48k. was driving the car on the highway and out of no where the vsa and p-aws warning lights popped up. The car is currently in limp mode limiting me to 50 mph and dealer ship is two hours away. Has anyone expedience this problem before or knows what the issue is?
 

·
Registered
2015 TLX
Joined
·
2 Posts
My first question would be is if you have done anything to the vehicle. Coil overs? Changed wheels and/or tires? New brakes or rotors? Even a tire rotation? Even a flat tire? Anything like that in the last 6 to 12 months prior to this happening?
 

·
Registered
2015 TLX
Joined
·
2 Posts
Crashmaster

I'm in the same boat. Dash is lit up. Limp mode engaged. And YES. I did just have a very flat tire on the original run flats. Replaced with new Contis a few weeks before this happened. Connection??
 
1 - 11 of 11 Posts
Top