Information display "Initializing, please wait" - Acura TLX Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-20-2019, 08:10 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Florida
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Question Information display "Initializing, please wait"

I have a 2019 TLX A-spec and the multi info display usually shows "initializing, please wait" on the smartphone screen. This stays whether or not the USB is plugged in. Sometimes is operates properly and Android Auto will come up on the screen. The dealer hasn't solved this either as yet. The car has been there since Friday. Anybody run into this?

Sorry, can't figure out how to rotate the picture, looks fine on my phone.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20190510_094504.jpg
Views:	12
Size:	97.7 KB
ID:	24004  

Last edited by Zmetman62; 05-20-2019 at 08:13 PM.
Zmetman62 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-21-2019, 07:41 AM
Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: AL
Posts: 59
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Garage
Does the Nav and others display properly?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2018 Fathom Blue Pearl, 2.4L, 8 Speed Dual-Clutch with Technology Package

Previous cars: 2015 Honda Pilot, 2011 MDX, 2006 MDX, 2001 MDX, 98 Accord Coupe, 95 Accord, & 88 Accord. Wife had Civics during most of this time. Mike
mdd2018tlx is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome